In 1989 ben ik als groot liefhebber van Bodybuilding en Fitness vanuit huis begonnen met het inrichten van een Fitnesskamer.

Deze was in die tijd eerst voor mijzelf bedoeld. Maar al snel kwamen steeds meer mensen bij mij trainen. Toen wist ik dat er behoefte was aan een echte old school gym.

In 1991 ben ik een ruimte gaan huren aan de Poststraat in Wildervank omdat het niet meer mogelijk was door ruimtegebrek in huis. In datzelfde jaar waren wij de eerste sportschool van Nederland die toen zelf zijn machines gemaakt heeft. Dit was in Nederland groot nieuws en het stond ook groot vermeld in onder andere de Telegraaf.

Doordat dit alles zo goed liep ben ik in 1993 weer naar een grotere ruimte verhuisd aan de van Delftstraat 26 in Wildervank.

Daar ben ik verder gegaan met als doel het stimuleren van Fitness, Bodybuilding en krachttraining.

Dit is mijn missie tot op de dag van vandaag.

Sinds 2001 zit Tors Gym gevestigd aan de Sporttereinstraat 50 te Wildervank

——————————————————————

Nog een paar leuke feitjes over Tors Gym


Wist u dat:

Dat wij de sportschool zijn die vanuit huis zijn begonnen?


Dat wij de eerste sportschool van Nederland waren in 1991 die toen zelf zijn machines gemaakt heeft (Make steekgewichten, losse toestellen, bekleden ervan). Dit was in Nederland toen groot nieuws en het stond ook groot vermeld in onder andere De Telegraaf, Nieuwsblad van het Noorden.

Dat wij meegedaan hebben in het Programma: Hart in Actie. Gepresenteerd door Wendy van Dijk van SBS 6: Wij moesten zware dingen tillen om te helpen bij een verhuizing. En hebben mensen geholpen in zware omstandigheden van hun leven: Uitzending November 1998 (XR: Beeld in opslag)


Dat ik Wendy van Dijk op mijn nek had en haar kuste.


Dat Wendy voor het hulp ons krat bezorgde.


Dat de Minister van Buitenlandse Zaken van Suriname hier heeft getraind.


Dat de Burgemeester van Klimaat hier heeft getraind: Rob Mohansingh.


Ik als eerste in zijn boek kwam wat zelf door hem geschreven was. Deze is ook door de Burgemeester van Klimaat aan mij overhandigd.


Dat ik gebeld ben door de sterkste man van Nederland: Berend Veneberg


Dat ik Mr. Olympia heb gezien: Ronnie Coleman, Jake Cutler in Essen en Mr. Universe: Berry de Mey. En nog meer grootheden: Die niemand hier heeft gezien.


Wij contact hadden met Gold-Gym in Amerika, waar Arnold trainde en Franco Columbo(Bodybuilder en chiro-practiker) en ook World-Gym in Amerika: Bodybuilder daar in Gym: Correspondeerder met Tors-Gym; toen brief en fotos.


Dat ik mijn dochter moest roepen om de Easy Ski-Machine: of te wel de Ski-mulator voor te doen, niemand kon dat: Alleen mijn dochter…. voor heupen, benen, kuiten en vooral buik.

Sterke mannen wedstrijd onder Tors-Gym in Borgerswold in 1993.